't Wijngaardhof

't Wijngaardhof
Wijngaardstraat 1
3870 Heers
Tel: +3211 48 45 46
Fax: +3212 74 61 58

Email: vakantiehoeve [dot] wijngaardhof [at] skynet [dot] be
Website: http://www.wijngaardhof.be

Omschrijving

Misschien speel je al lang met de idee om ooit eens te logeren in zo een stoere vierkantshoeve, zo eentje met dikke muren en een grote poort, een schuur in vakwerk, plaveien in het binnenhof, brede eiken deuren, gezellig oud meubilair. Stel het niet uit: kom gewoon naar ’t Wijngaardhof, een huis met geschiedenis. Hier zetten Maryse en Jos, samen met hun kinderen Dieter, Marthe en Lowie, al sinds 1990 de poort open voor hun gasten.

't Wijngaardhof ligt in Gutschoven, een deelgemeente van Heers, midden in het hart van Haspengouw. Van hieruit kan je al het moois van de streek ontdekken. In de omgeving liggen natuur en landschap voor het grijpen. Hoe mooi Haspengouw wel is, kwam volop tot uiting in de VRT-reeks ‘Katarakt’, die zich voor een belangrijk deel in Heers afspeelde.

Hiervoor hebben we een arrangement uitgewerkt. Dit vind je terug in de rubriek eindeloos wandelen.

Ook andere locaties liggen vlakbij. Naar Borgloon, met zijn historisch centrum en met de Stroopfabriek is het maar 5 kilometer. Tongeren, de oudste stad van het land, ligt op een tiental kilometer, en ook Sint-Truiden en Hasselt zijn niet ver.

In 't Wijngaardhof kan je in alle rust genieten van een Zonderik tripel en dubbel.

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro