De Hof Restaurant / Taverne - Houthalen

De Hof Restaurant / Taverne - Houthalen
Daalstraat 1
3530 Houthalen

Email: de [dot] hof [at] scarlet [dot] be
Website: http://www.dehof.be

Openingsuren

Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 11:30 - 24:00
Donderdag : 11:30 - 24:00
Vrijdag : 11:30 - 24:00
Zaterdag : 11:30 - 24:00
Zondag : 11:30 - 23:00
Andere :

Keuken open van 11u30 tot 22u00.
Restaurant open van 11u30 tot 14u00 en van 18u00 tot 22u00.

Omschrijving

Taverne-restaurant De Hof

Men kan er niet naast kijken. De imposante villa waarin taverne-restaurant De Hof gevestigd is, is een echte blikvanger. Ook wanneer men er binnen gaat komt men ogen tekort. In de inkomsthal wordt men verrast door een terrarium waarin hagedissen en boomkikkers vreedzaam samenleven in een natuurlijke biotoop.

De taverneruimte oogt oergezellig en het stijlvolle restaurant met zijn eiken kasten en fraai gedekte tafels heeft een uitnodigend karakter.

Wij zijn genomineerd als de betere taverne door Horecaawards. Kijk maar eens op www.horecaawards.com

Wij zijn licentiehouder van steppegras

Wij voorzien een rookruimte op ons overdekt en verwarmd terrasDe Hof biedt u : Gastvrij onthaal, Ruime parking, Feestzaal tot max. 60 personen, Frans-Belgische keuken, Democratische prijzen, Dagverse producten, Ruim overdekt en verwarmd terras, Kinderspeeltuin, Vernieuwd interieur.

De hof is een echte familiezaak. Jean en Mia Hellings en zoon Roel, chef in de keuken, bewijzen dagelijks dat ze het vak volledig beheersen. In de brasserie kan men kiezen uit onder meer 11 verschillende croques, diverse andere snacks, wok- en pastabereidingen.

Op donderdag is het er pannenkoekendag van 14 tot 21u en op het overdekte en verwarmde terras - dat bij mooi weer opengemaakt wordt - kunnen tot 50 personen genieten van de groene omgeving.

De restaurantkaart bevat naast de bijna verplichte klassiekers ook eigen creaties zoals gebakken zalm met rabarber en chablissaus, stoofvlees met saus van Corsendonck en lakerhooi (steppegras). Om de drie maanden stelt de chef zijn gasten een aantal nieuwe seizoensgebonden suggesties voor. Het aanbod wordt vervolledigd met een suggestiemenu in drie gangen, die zelf kan samengesteld worden uit vier voorgerechten en vier hoofdgerechten met keuze uit vis of vlees en een verrassingsmenu in 5 gangen. De wijn die erbij geschonken wordt rust hier op schenktemperatuur in een geklimatiseerde wijnkelder.

De Hof is tevens zeer kindvriendelijk. De kleinsten tot 12 jaar hebben niet alleen de keuze uit 8 speciaal voor hen samengestelde bereidingen, ze worden ook verwend met een speeltuin.

De groene omgeving van Houthalen is ideaal voor een daguitstap. Te voet of met de fiets langs één van de vele goed bewegwijzerde routes ontdekt men er tal van mooie plekjes.

Het restaurant kan vanaf 30 personen volledig gebruikt worden als feestzaal.

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro

Comments