Dranken Pauwels

Dranken Pauwels
Guido Gezellelaan 157A
8501 Heule

Email: info [at] drankenpauwels [dot] be
Website: http://www.drankenpauwels.be

Openingsuren

Maandag : 08:00 - 18:30
Dinsdag : 08:00 - 18:30
Woensdag : 08:00 - 18:30
Donderdag : 08:00 - 18:30
Vrijdag : 08:00 - 18:30
Zaterdag : 09:00 - 18:30
Zondag : 10:00 - 12:00

Omschrijving

Drankencentrale Lieven Pauwels is opgericht in 1984. Samen met familie werd deze zaak gerund. Lieven schonk veel aandacht aan de wensen van de klanten en paste het assortiment beetje bij beetje aan.
Ook het tankstation en verkoop van andere brandstoffen draaiden op volle toeren.

De zaak groeide verder en in 1990 werd het eerste personeelslid aangeworven. Langzaam maar zeker werden de activiteiten uitgebreid en meer personeel aangeworven. Rollend materieel en materiaal voor de verzorging van feesten werd aangekocht. Bedrijven en particulieren werden voorzien in hun drankbehoeftes. Ook op gebied van streekbieren en wijnen groeide het assortiment aanzienlijk.
Eind jaren negentig werd een nieuwe winkel opgetrokken met een grotere winkelruimte. Een ruime parking is voorzien opdat klanten vlot hun boodschappen kunnen doen.

De winkel biedt een overzichtelijk aanbod van alle dranken en geschenkartikelen. Ook werd de zaak bekend om zijn prachtige biermandencollectie. Alle soorten verpakkingen werden gebruikt om een perfect geschenk aan te bieden. Ook de bedrijven vonden hun weg voor een gepast relatiegeschenk.
In 2005 werd onze streekbierenzolder opgericht, waarbij nog maar eens 125 soorten streekbieren werden opgenomen in het assortiment.
Ook kleinere brouwerijen vonden hun weg bij Dranken Pauwels. We zijn dan ook trots om ons als exlusief verdeler van de streekbieren “Manten “ en “Kalle” van
’t Brouwkot uit Gullegem te noemen.

Dranken Pauwels kende ook een zwarte bladzijde met het plotseling overlijden van onze stichter. Desondanks heeft het team Pauwels alle krachten samengebundeld om deze zaak verder te kunnen uitbaten. Dankzij de familie is er een overname mogelijk gemaakt.
Dranken Pauwels staat nu onder leiding van Dominique Vanderstraeten, die reeds
18 jaar werkzaam is in het bedrijf. Samen met zijn team zorgt hij verder voor een optimale dienstverlening naar de klanten toe.

Activiteiten

Groot assortiment bieren, streekbieren, waters, frisdranken,      
aperitieven, wijnen, likeuren, schuimwijnen en champagnes.
Diesel met bediening, antracietkolen, hout, petrolium en gasflessen.
Prachtige biermanden, wijnverpakkingen en andere geschenkartikelen.
Thuislevering zowel bij particulier als bij bedrijven.
Uw ideale partner voor feestjes.
Verhuur van materiaal ( frigo’s, koelremorque, tapinstallatie, glazen…).
Totaalpakket voor bedrijven.

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro