Nieuws Banner

Zonderik vloeit naar Bolderberg.

Na de geweldige medewerking van de Zonhovense HoReCa, vloeit de Zonderik nu ook in Bolderberg. Sinds vorige week schenkt Hotel-Brasserie Savarin als eerste in Bolderberg de Zonderik. De lancering is niet onopgevallen gebleven. De promofles Zonderik van 5m trok behoorlijk wat aandacht.  

Hotel-Brasserie Savarin is een van de meest bekende hotels van Heusden-Zolder, niet in het minst door het terras aan de straatkant waar men lange tijd van de zon kan genieten. Het terras van Savarin nodigt uit om te genieten van een kopje koffie, een lekkere verfrissing of een hapje uit de keuken. Hier vindt men jong en oud voor een afspraak terwijl de gezellige drukte van het plattelandsdorpje Bolderberg aan u voorbij trekt. Savarin is de ideale ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Hotel Savarin ligt pal naast het fietsroutenetwerk, in de onmiddellijke nabijheid kan u via de wandelpaden een bezoekje brengen aan “De Kluis van Bolderberg”, het Autocircuit van Zolder, het kasteel van Vogelsanck en Domein Bovy. Iets verder van hotel Savarin, maar nog op fietsafstand, kan je naar de Japanse Tuin, het mijnmuseum, het Openluchtmuseum van Bokrijk, Pretland, Plopsaland en de Grenslandhallen gaan.

Ook voor een huwelijk, communiefeest, bedrijfsfeest of een vergadering kan u in Hotel-Brasserie Savarin terecht!

Hotel Brasserie Savarin met dank aan E&S Drinkservice en Francis Holsteyns

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro