Nieuws Banner

Zonderik thema-café : Brasserie de Bierkaai

Zonderik thema-café : Brasserie de Bierkaai

Sinds mei 2011 hebben we een waar Zonderik Thema-café aan het Kanaal in Viversel Heusden-Zolder geopend. Met succes tappen we daar alle Zonderik bieren van het vat alsook ons nieuw eigen huisbier, KAAIbier.

Brasserie De Bierkaai - Viversel is een gezellig en goed bereikbare Brasserie aan het kanaal in Heusden Zolder ter hoogte van fietsknooppunt 303.


Open 7/7 van 10:00 tot 22:00 (keuken 11:00 tot 21:00)

Reserveren mogelijk, groepen & ontbijt mits afspraak

NIEUWE UITBATERS, origineel concept, aangepaste openingsuren en hedendaagse kaart

Eigenaars/zaakvoerders Luc & Mireille Van Esch-Peetermans en hun KAAI-team kijken er alvast naar uit U te mogen ontvangen en bedienen.

Specialiteit : Limburgse & Nationale Bieren, Huisbieren 'Zonderik' van het vat, KAAIBIER eigen NIEUWE ongefilterde karakterpils, originele en frisse Cocktails zoals ZOJITO & KAAIva Spritz, Grill & Mossel kaart, Dagsoepen met brood, Trendy Fingerfood, Limburgse Vlaai, Pannenkoeken/Wafels en Ambachtelijk Hoeveijs uit eigen huis, met extra aandacht voor Fiets, wandel en Eco-toerisme en o.a. Segway tours, Veilige kinderspeeltuigen, FREE WIFI, Camerabewaking op speeltuin en fietsenstalling.

Brasserie De Bierkaai is tevens erkend Limburgs Fietscafe met officiële Electrische laadpaal en doet mee aan 'Bier van de Maand' georganiseerd door de Limburgse Biervrienden ... 

Op de menukaart staan tal van gerechte waarin we onze bieren en likeuren verwerken. Bij de Zonderik bieren van het vat serveren we onze heerlijk Zonderik Bierworstjes en als dessert kan je genieten van onze KAAI-koffie en ambachtelijk Zonderik Hoeveijs. Ook onze nieuwe Zonderik Advocaat is er een echte topper.

Meer info op de website van Brasserie de Bierkaai

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro