Nieuws Banner

Zonderik Horeca Expo 2010

Zonderik Horeca Expo 2010

"Bezoekers waren vooral onder de indruk van het volledig kloppende plaatje ..."

Het is alweer een week geleden dat Zonderik tijdens Horeca Expo 2010 in Gent honderden schitterende contacten heeft kunnen leggen en eens zoveel bezoekers van onze heerlijke producten heeft kunnen laten proeven. We blikken even samen tevreden terug ...

Opvallend was dat, de variatie in ons assortiment, echt het verschil maakte. Als kleine en relatief nieuwe speler op de Belgische biermarkt is Zonderik verder gegaan dan eender welk ander bier. Bezoekers waren vooral onder de indruk van het volledige, kloppende, plaatje. Onze producten vielen allemaal lettelijk en figuurlijk in de smaak.

Ik overloop nog even het volledig Zonderik assortiment.

Twee jaar geleden ontstond onze originele Zonderik Tripel 8°, een prachtig blond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Een half jaar later lanceerden we onze Zonderik Dubbel Donker van 8°. Op 10/10/2010 zette we de kroon op het werk met onze ZonderiX 10°, een met champagnegist opgewaardeerde Zonderik Tripel. Echt een parel van een degustatiebier met fantastische neus en uiterst fijne smaak.

Gaandeweg brachten we nog tal van andere producten op de markt. Zonderik Ambachtelijk Hoeveijs van Zonderik siroop en Heerlijk Echte Zonderik Bierworstjes met toevoeging van onze bieren.

Tijdens de Jeneverfeesten van Hasselt lanceerden we met groot succes de Zonderik Likeur met Hasseltse Jenever van 40° en de zachte Zonderik Roomlikeur 22°. Het assortiment Zonderik Pralines viel ook volledig in de smaak.

Zonderik, het heerlijk Plezierbier, vult niet enkel de glazen maar is ook een lekkere knabbel tijdens een goede babbel.

Vraag naar onze Zonderik in uw Café, Bistro, Resto, Taverne en bij uw drankenhandel. Zorg dat je steeds enkele flesjes Zonderik Heerlijk Plezierbier in uw koelkast hebt tegen drogere momenten.

Cheers,

Zonderik Horeca Expo 2010

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro