Nieuws Banner

Zonderik 2x in de TOP 10 van het Zythos Bierfestival te Sint Niklaas

Zonderik 2x in de TOP 10 van het Zythos Bierfestival te Sint Niklaas

Twee van onze twee Zonderik bieren zijn opgenomen TOP 10 van het Zythos Bierfestival te Sint Niklaas. (er waren op het festival 292 bieren te proeven)

Bezoekers kiezen hun favoriete bier

Steeds meer bierliefhebbers vinden elk jaar hun weg naar het Zythos Bierfestival! Ook dit jaar steeg het aantal bezoekers. Ieder jaar vraagt Zythos aan deze mensen welke bieren bij hen het meest in de smaak vielen. Heel verrassend is dat de ZBF-bezoekers helemaal niet kiezen voor de populaire bieren, bekend van veelvuldige reclame, maar net een erg persoonlijke keuze maken door middel van het proefondervindelijk ontdekken van de verschillende bieren.

Hoe ging Zythos te werk?

De bezoekers van het festival op 6 en 7 maart jongstleden ontvingen een stemformulier waarop ze, in volgorde van belangrijkheid, hun drie favoriete bieren konden invullen. Zythos drukte de deelnemers op het hart om steeds bewust te proeven en slechts dan een keuze te maken. Het was zeker en vast  een verscheurende keuze: je mocht drie biernamen invullen, terwijl er op het festival 292 bieren te proeven waren. Het bier op de eerste plaats kreeg 3 punten, op de tweede plaats kreeg het 2 punten en op de derde plaats kreeg het 1 punt. Enkel volledige en goed leesbare formulieren waren geldig.

1. Troubadour Magma - The Musketeers
2. Exprmtl brew AD 2010- De Dolle Brouwers
3. X11 - Boelens
4. Tripel Karmeliet - Bosteels
5. Trisser - De Verhuisbrouwerij
6. Malheur 10° - Malheur
7. Zonderik Tripel - Zonderik
8. Zonderik Dubbel Donker - Zonderik

9. Boon Oude Geuze Marriage Parfait - Boon
10. Hop Flower Power - De Ranke

Meer informatie over het festival vindt u op www.zbf.be
Meer informatie over onze vereniging vindt u op www.zythos.be
Nog vragen? voorzitter@zythos.be

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro

Comments