Nieuws Banner

Nieuwe Zonderik : Zonderik100

Nieuwe Zonderik : Zonderik100

Er is een nieuwe Zonderik, Zonderik100 : 100% Belgische Hop, 4 Granen en in Limburg gebrouwen

Zonderik 100 is de perfecte aanvulling van het rijkelijk Zonderik assortiment. Zonderik 100 is gefilterd, iets lager in alcohol, wild in het glas en smaakvol in de mond, (H)eerlijk Blond.

Zonderik 100, is een blond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. De naam verwijst naar de puurheid van ingrediënten. 4 graansoorten (gerst, tarwe, haver, rogge) en de 100% Belgische hopsoorten (Magnum als bitterhop, Golding als aromahop) zijn de pure ingredienten waarmee dit zuivere blonde bier gebrouwen wordt. Door de hergisting wordt het nodige koolzuur in het bier gebracht, dat zorgt voor een mooie pareling in het glas en een mooie witte schuimkraag. De woorden “puur” en “zuiver” omschrijven de sfeer van dit bier. 

° Plato: 17,20°Plato
Alc. Vol.%: 7,00%
Kleur: 12,00 EBC
Bitterheid: 30 BU
Type gisting: Hoge gisting met hergisting op fles
Ingrediënten: Pilsmout, tarwemout, haver, rogge, Belgische hop (Magnum, Golding), suiker, gist
Houdbaarheid: 2 jaar na afvulling op fles
Serveertip: koud serveren (4°C) in een droog kelkglas. Uitschenken met vorming van een mooie schuimkraag. Het bier kan klaarhelder uitgeschonken worden door ongeveer 1 cm bier in de fles te laten. Het gistdepot blijft op die manier achter in de fles. De consument kan zelf beslissen of hij/zij het gist wil degusteren. 

 


Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro