Nieuws Banner

Domein Bovy schenkt Zonderik

Domein Bovy schenkt Zonderik

Sinds gisteren, zaterdag 18 april, schenkt Domein Bovy de Zonderik. De Zonderikfles van 5m pronkte het hele weekend op de binnenkoer, de banners en roll-ups trekken de aandacht van de genieters.

Wij zijn zeer verheugd de Zonderik op Domein Bovy te mogen schenken en kijken uit naar een fijne samenwerking met het management en alle medewerkers. Bezoekers, bestel nu uw heerlijk plezierbier in dit schitterend kader en geniet met volle teug.

De Zonderikbeek loopt trouwens vandaag nog door Bolderberg richting de abdij van Herkenrode (zie onze documentatie). Zo is de Zonderik, het heerlijk plezierbier toch ook wel een flink stuk van en voor Bolderberg (Heusden/Zolder).

Domein Bovy biedt u veel mogelijkheden om uw feest tot een succes te maken. Er zijn 4 locaties waar de feesten gehouden kunnen worden: 1. De Pannekoekenbakker, voor een feest met pannenkoeken, 2. Het Gasthof: met een prachtige veranda en een gezellig bruin café waar de muziek niet hard staat, feesten tot 100 personen 3. De paardenstal: voor kleinere feestjes 30-40 personen 4. De feesttent voor de grotere feesten tot 150 personen U kunt een buffet kiezen of een barbecue. Het is ook mogelijk een kinderfeestje te organiseren met pannenkoeken of gezellig met een fietstrein een tocht maken in combinatie met een pannenkoek eten naar keuze. We hebben 250 verschillende soorten.

Het Domein Bovy Team. Heusden-Zolder, Tel: +32 11 30 30 20

Website: http://www.domeinbovy.be/

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro

Comments