Eethuis Blanche - Zonhoven

Eethuis Blanche - Zonhoven
Heuvenstraat 65
3520 Zonhoven

Email: info [at] eethuis-blanche [dot] com
Website: http://www.eethuis-blanche.com

Openingsuren

Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag : 11:30 - 14:00 / 17:00 - 22:00
Donderdag : 11:30 - 14:00 / 17:00 - 22:00
Vrijdag : 11:30 - 22:00
Zaterdag : 11:30 - 22:00
Zondag : 11:30 - 21:00
Andere :

Feestdagen 11:30 - 22:00

Omschrijving

Streekspecialiteit Rundstoverij met “Zonderik” (Zonhovens bier) € 10,50

Eethuis Blanche is een gezellige plaats gelegen in het midden van Limburg. Gekend voor de uitstekende kwaliteit van de gerechten, bereid met dagverse producten, en vriendelijke bediening is er voor ieders goesting wel iets lekkers te vinden op onze uitgebreide menukaart.

Wat van oorsprong een 'koffiehuisje' was groeide in de jaren uit tot een eethuis met uitstraling.

Heidi & Piet heten u dan ook met het voltallige team van het Eethuis Blanche van harte welkom en nodigen u uit voor een lekkere ervaring in de zaak, de veranda of op het terras.

Onze specialiteit is de ongeëvenaarde Steppegras met de saus van het huis, hiervoor hebben wij dan natuurlijk ook een officiele licentie (www.steppegras.eu)

Laat u door de andere gerechten zeker ook verleiden.

Bij Eethuis Blanche is alles mogelijk, van suggesties tot à la carte. Een aangename wijnkaart om bij uw gerecht of menu de juiste toets te vinden, en vergeet niet, een dessert- en ijskaart.

Als traiteur kunnen wij voor uw bijzondere gelegenheden ook voor u iets betekenen om uw evenement naar wens te laten verlopen. Wij zorgen voor alles. Van familiefeest tot bedrijfsevenement. Een coctail in uw bedrijf, een seminarie in de omgeving van Zonhoven, een communiefeest, ...

Samen met u bereiden wij uw evenement voor, stellen het menu samen en plannen de keuken. Wij garanderen u een prima dienstverlening en een (h)eerlijke ervaring.

Om organisatorische redenen en om het success van uw evenement te kunnen verzekeren, verzoeken wij u vriendelijk om tijdig met ons contact op te nemen.

Je kan bij Blanche het heerlijk Zonderik plezierbier proeven en genieten van vers Ambachtelijk Zonderik Hoeveijs. (Italian style icecreme with Belgian Beer)

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro